Over Monster » Corporate
Corporate

Wereldwijde leider, regionale aanwezigheid

Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW) is de moedermaatschappij van Monster.com, de eerste wereldwijde online tewerkstellingsoplossing voor mensen die een job zoeken en voor werkgevers die talent nodig hebben. Wij doen dit nu al tien jaar lang, en hebben ons vanaf onze roots als job board” ontwikkeld tot een globale leverancier van een compleet gamma dat het zoeken naar werk omhelst, carrièremanagement, rekrutering en producten en diensten inzake talentmanagement. Vernieuwing ligt aan de basis van ons succes en onze toekomst: wij zijn de manier aan het veranderen waarop mensen over werk denken, en wij helpen hen actief hun leven en hun arbeidsprestaties te verbeteren met behulp van nieuwe technologieën, instrumenten en praktijken.


In 1994 stond Monster aan de wieg van de digitale rekrutering. Vandaag zijn wij de enige leverancier van online recruitment die zijn klanten op een volwaardig wereldwijde basis service kan bieden. Monster Worldwide heeft een ongeëvenaard international bereik en is in ongeveer 20 landen aanwezig over de hele wereld. In 2008 versterkten we onze aanwezigheid op de omvangrijke Chinese online rekruteringsmarkt door ons aandeel in ChinaHR tot op 100% te brengen. Om onze penetratie in de regio’s Azië/Stille Oceaan verder uit te breiden, hebben we een partnerschap opgezet met News Limited inzake een online vacaturesite (CareerOne) voor de Australische markt.
Gezien wij strategische manieren blijven zoeken om ons aanbod aan werkgevers en werkzoekenden uit te breiden, hebben wij stappen gezet om er zeker van te zijn dat we de processen, de technologie en de infrastructuur bezitten om onze klanten diensten en ondersteuning van het hoogste niveau te bieden. Wij focussen sterker op de aanwending van onze talrijke distributiekanalen, om ons bereik op lokale markten nog verder uit te breiden.

In januari 2009 onthulde Monster een heruitgebrachte website die betere instrumenten aanreikt aan werkzoekenden en werkgevers. De nieuwe website biedt een nooit eerder geziene investering in ontwikkeling en technologie, en reikt nieuwe instrumenten en middelen aan om mensen te helpen de doelen te bereiken die hun leven kunnen verbeteren.

Missie van Monster
Mensen inspireren om hun leven te verbeteren.

Belofte van Monster
Monster was de gangmaker van het idee om mensen te helpen meer uit hun werk te halen, door hen te tonen dat er een betere job op hen lag te wachten. En door hen te helpen deze job te vinden op Monster.

Maar de werkvloer is geëvolueerd – mensen verwachten meer controle; mensen zoeken meer perspectieven, mensen hunkeren meer naar verrijking.
En dus zijn ook wij geëvolueerd. Wij hebben onze horizon verlegd, om meer dan alleen een job board te zijn.

Bij Monster verkopen we niet alleen betere jobs, we helpen een beter leven te promoten.
Want, per slot van rekening is een betere job gewoon veel meer dan enkel dat. Een betere job betekent betere ervaring; een ervaring die leidt tot betere mogelijkheden, betere kansen, betere relaties, betere perspectieven – die allemaal samengaan om het leven onderweg te verbeteren.
Dus, eenvoudig gezegd, is onze missie mensen te inspireren om hun leven te verbeteren.
We zullen weten of we geslaagd zijn, wanneer onze klanten erin geslaagd zijn een leven te leiden dat hen meer voldoening schenkt, dat meer de moeite waard is en van een betere kwaliteit is.
Wereldwijd netwerk
Monster.be maakt deel uit van Monster Worldwide, dat actief is meer dan vijftig landen over de hele wereld.
©2013 Monster – Alle Rechten Voorbehouden - VG.1520/B - B-AB09.002 - W.RS.545 - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2018.19.0.46-316